fbpx
Hintoihimme sisältyy arvonlisävero, kahden viikon palautusoikeus sekä ilmainen kotiinkuljetus! Tyypillinen toimitusaika 2-12 päivää.

Premium sähköpotkulaudat

Excez Maik 5k ecofunsies sähköpotkulauta (8)

Excez Maik 5k – premium sähköpotkulauta (95 km/h, 5000 W, Samsung akku)

Tilattavissa valmistajalta n. 5-8 viikon toimitusajalla. Rajoitettu saatavuus, kysy. 

Soramonttujen ja metsäteiden kruunaamaton kuningas on täällä tänään! Excez Maik 5k sähköpotkulauta koettelee jo lautailun rajoja 5000 W:n tehoillaan, sekä yli 90 km/h huippunopeus riittää varmasti intohimoisimmallekin harrastajalle. Luonnollisesti sähköpotkulautaan kuuluvat myös tehokas jousitus, öljyjarrut edessä ja takana, riittävä akkukapasiteetti pitkiin ajosessioihin (kantama jopa 100 km!) sekä mahdollisuus valita eco-moodi maltillisempaan matkan taittamiseen.

0
km/h
0
W
0
km

Trackstar T10 – premium sähköpotkulauta (65 km/h, 2000 W)

Trackstar T10 sähköpotkulaudasta löytyvät kaikki mitä vaativakin harrastaja halajaa: nopeutta, tehoa sekä ajotuntuman ketteryyttä ja kepeyttä. Tuplamoottorit, 1000 W edessä ja 1000 W takana, verrattain kevyt paino, runsas maavara ja erinomainen jousitus(kts. video) tekevät liikkumisesta vaivatonta ja huoletonta, täysin riippumatta millainen reitti edessäsi siintääkään.

0
km/h
0
W
0
km

Ultron Super – premium sähköpotkulauta (3200 W, 75 km/h, LG:n akku)

Klassikko malli maailmalta, Ultron Super, nyt huippuunsa viritettynä pakettina! Sen lisäksi että kyseessä on 3200 W:n tehon ja 75 km/h huippunopeuden omaava premium sähköpotkulauta, tarjolla on nyt 32Ah:n laatuakku, jonka merkkinä LG, sekä tuplajouset ja päivitetty takavalo vilkkuineen. Pakettiin mukaan myös irroitettava istuin, niin kauan kuin niitä riittää.

0
km/h
0
W
0
km
Major Maik sähköpotkulaudat

Major Maik – premium sähköpotkulauta (80 km/h, 3200 W)

Tuote loppu. Tilattavissa valmistajalta n. 5-8 viikon toimitusajalla. 

Major Maik on tehokkaiden sähköpotkulautojen ansiokas sotaratsu 3200 W:n tehoillaan ja jopa 80 km/h maksiminopeudellaan. Tällä varsinaisella tehomyllyllä liikkuminen paikasta toiseen takaa päivittäisen adrenaliiniannoksen kaikille vauhdin hurmasta nauttiville. Pitkän kantaman ansiosta teholaudalla on mahdollista kruisailla jopa 70–85 kilometriä yhdellä latauksella. Sähköpotkulauta on varustettu myös tyylikkäin ledvaloin.

0
km/h
0
W
0
km

Trekker Pro – premium sähköpotkulauta (3000 W, EEC)

Tyylikkään virtaviivaisesti muotoiltu Trekker Pro on kuin tehty pidemmillekin road tripeille. Ajoasento on miellyttävä ja tuttu, jalat edessä istuen kuin henkilöautossa ja ohjaaminen kuin moottoripyörässä. Ylenpalttinen 3000 W:n moottori ei taatusti jätä tätä ”motoristia” pulaan, vaan kiidättää sekä kuljettajan että kanssamatkustajan ylös ne jyrkimmätkin mäet.

0
km/h
0
W
0
km

Voltjet – tehokas sähköpotkulauta (2400 W, LG:n akku)

Voltjet sähköpotkulaudassa ei ole keksitty pyörää uudestaan, vaan luotettu jo toimivaan konseptiin, käännetty vain ominaisuudet kaakkoon! On runsaasti tehoa ja huippunopeutta; on laatua akussa(LG); on tuplaiskarit; on penkki ja extraleveät renkaat. Kaikki sen enempää uhraamatta ajettavuudesta perinteisemmän tehoisiin sähköpotkulautoihin verrattuna.

0
km/h
0
W
0
km
CitySlick Deluxe ja Street

Cityslick Deluxe – premium sähköpotkulauta (75 km/h, 3000 W)

Tuote loppu. Tilattavissa valmistajalta n. 5-8 viikon toimitusajalla.

Cityslick Deluxe sähköpotkulaudassa yhdistyvät verraton tyylikkyys ja ajomukavuus raakaan tehoon ja vauhtiin. Teet sitten pidempää tai lyhempää matkaa tämä sähköpotkulauta jättää kilpailijansa taakseen tyylistä tinkimättä. Kiihtyvyys ja pito leveillä semi-slick-renkailla on vertaansa vailla. Jykevällä 3000 W:n moottorilla mäet eivät ole enää edes hidaste. Kätevästi irroitettava akku helpottaa latausta ja säilytystä.

0
km/h
0
W
0
km

Isorenkaiset sähköpotkulaudat

Rebel M1 sähköpotkulauta

Rebel M1 – sähköpotkulauta (Rekisteröitävissä mopoksi)

Nyt on asenne kohdillaan! Rebel M1 on jo enemmän moottoripyörä kuin sähköpotkulauta. Ja koska runko on kuin harrikassa konsanaan, niin kokoonpanon on oltava sen mukainen – 2000 W tehoinen moottori ja 60V 20Ah:n akku varmistavat ettei mäkiin hyydytä eikä kotiin tarvitse taluttaa. Värejä valittavana useammankin ”moottoripyöräkerhon” perustamiseen. Irroitettava akku.

0
km/h
0
W
0
km
CitySlick Deluxe ja Street

Cityslick Street – sähköpotkulauta tieliikenteeseen

Muuten sama ja yhtä äreä, 3000 W, kuin Cityslick Deluxe yllä, mutta rajoitetulla huippunopeudella ja mahdollisuudella rekisteröidä sähköpotkulauta tieliikennekäyttöön. Laitteen mukana saat siis EEC ja COC(tyyppihyväksyntä) sertifikaatit, jotka edesauttavat sähköpotkulaudan rekisteröintiä. EcoFunsies ei ole testannut rekisteröintiä käytännössä, eikä takaa sen onnistumista – valmistajan mukaan ongelmia ei kuitenkaan juuri ole ollut. Joka tapauksessa Cityslick Street on isorenkaisten sähköpotkulautojen kingi 3000 W:n moottorillaan.

0
km/h
0
W
0
km

Eco-Flying Rich Bit – isorenkainen sähköpotkulauta

Saatavilla normaalin toimitusajan puitteissa.

Rich Bit, sähköpotkulaudan ja polkupyörän fuusio, tarjoaa parhaat palat molemmista maailmoista. Sähköpotkulautailun vaivattomuuden 350 W:n moottorillaan sekä 20″ eturenkaan tuoman tuttuuden ja turvallisuuden tiellä liikkumiseen. Iso eturengas ja 16″ takarengas syövät monttuja ja rotvalleja mennessään säästäen keskittymistä itse ajonautintoon. Helpon ajettavuutensa, maltillisten tehojen ja isojen renkaiden tuoman lisäturvallisuuden johdosta mainio ensimmäinen sähköpotkulauta kaikenikäisille.

0
km/h
0
W
0
km

Mercane WideWheel – leveärenkainen sähköpotkulauta

Kaupunkiolosuhteisiin erinomaisesti sopivassa Mercane WideWheelissä on nimensä mukaisesti 4 tuumaa leveät renkaat, joiden pito-ominaisuudet luonnollisesti ovat kuin toisesta maailmasta tavallisiin sähköpotkulautoihin verrattuna. Renkaiden leveyden ansiosta myös tasapainon säilyttäminen on aiempaa helpompaa, tehden sähköpotkulaudalla matkaamisesta entistäkin vaivattomampaa. Mercane WideWheel sähköpotkulaudan tuplamoottorit, 500 W edessä ja 500 W takana, ovat jo itsessään varsin tehokkaat, mutta tuntuvat massiivisilta juuri leveiden renkaiden tuoman lisäpidon takia. Ja toisin kuin videossa alla, mallimme on vuoden 2019 päivitetty versio, johon kuuluu mm. näyttö(akun tila) ja avainkäynnistys.

0
km/h
0
W
0
km

Stargazer HRX – sähköpotkulauta

Stargazer HRX sähköpotkulauta on kokonaisvaltainen paketti kaikkea sitä mitä nykypäivän sähköpotkulautaan kuuluukin. Riittävästi suorituskykyä kaksipaikkaiselle kulkuneuvolle; irroitettava akku, joka lähes vaatimus tämän kokoluokan laitteessa; on suuntavilkut, ledi etuvalo, jarruvalo, varashälytin, iskarit edessä ja takana, kelpo jarrut, LCD näyttö, eikä ole hinnallakaan pilattu. Stargazer HRX sähköpotkulauta soveltuu yhtä hyvin niin hiekkaisille mökkiteille kuin urbaanimpaankin ympäristöön.

0
km/h
0
W
0
km

Perinteiset sähköpotkulaudat

X-Hopper – suositeltu sähköpotkulauta

Tuote loppu. Tilattavissa valmistajalta n. 5-8 viikon toimitusajalla.

X-Hopper sähköpotkulaudan premium tason etu- ja takaiskunvaimentimet, runsas maavara sekä erikoisleveät renkaat tekevät kaikessa mukavuudessaan lähes vertaansa vailla olevan ajokokemuksen. Samoin 500 W:n moottorista on saatu erinomaisesti hyöty irti: 90 kg:n kuljettajalla testattuna huippunopeus jopa 34 km/h!

0
km/h
0
W
0
km

Protor – tehokas sähköpotkulauta (1200 W ja LG:n akku)

Tuote loppu. Tilattavissa valmistajalta n. 5-8 viikon toimitusajalla.

Protor on varsin ketterä lauta, jonka moottorissa silti riittää tehoa piiskaamaan lautaa mäkiä ylös rotevakin kuljettaja kyydissään. Aina laadukas LG:n akku ja penkki takaavat matkan taittuvan mukavasti ja varmasti. Protorin 1200 W:n takamoottorilla jätät kiihdyttäessäsi jälkeesi niin mustan vanan kuin kanssalautailijatkin!

0
km/h
0
W
0
km

Cxinwave – edullinen sähköpotkulauta

Tyylikäs muotoilu, klassiset ominaisuudet. Cxinwave sähköpotkulaudan yhtenä määrittävänä piirteenä on ylhäälle ohjaustankoon sijoitettu tupla-ajovalo tuomaan ajovarmuutta syksynkin pimeneviin iltoihin ja aamuisiin koulu- ja työmatkoihin. Sovelluksen avulla on mahdollista mm. katsella ajostatistiikkaa ja navigoida.

0
km/h
0
W
0
km

Trooper9 – sähköpotkulauta

Trooper9 sähköpotkulauta on lautailuharrastuksen rivisotilas, saattaisi joku äkkiseltään kuvitella. Kun todellisuudessa se pitää paria valttia hihassaan – ohjaustangossa ja laudan kyljissä sijaitsevat huomiovalot ja tupla etuvalo eivät jätä hämärällä vastaan tulevaa autoilijaa arvailemaan; jonka lisäksi 600 W:n moottorista on saatu erinomaisesti hyöty irti 40 km/h huippunopeuden muodossa.

0
km/h
0
W
0
km

Trooper Z-Hour – sähköpotkulauta

Trooper Z-Hour sähköpotkulaudassa avautuu jo ulottuvuus missä kulkuneuvo ei enää aseta rajoituksia menolle, vaan kuljettaja itse on perimmäinen taho kuka määrää miten ja missä mennään. Trooper Z-Hour on kepeästi ajettava, leveällä lautaosalla varustettu ketterä ja tehokas maileri, joka käytännössä toimii rajapyykkinä sille mitä pätevässä sähköpotkulaudassa tulee olla – alle jäävä on turhaa kiusantekoa omalle ajokokemukselle, ylimenevä on periaatteessa tarpeetonta hifistelyä. Tyylikkäät huomiovalot ja triplaetuvalot takaavat näkyvyyden hämärällä.

0
km/h
0
W
0
km

Sähkörullalaudat

Eco-Flying Speedster

Eco-Flying Speedster – sähkörullalauta

Eco-Flying Speedster on sarjan vauhtikone, kaikilla asiaankuuluvilla herkuilla. 97 senttimetrin longboard, jonka tupla 450 W:n moottorit singauttavat sähkörullalaudan lähes mopon huippunopeuksiin(40 km/h). Dekkinä kahdeksan kerrosta Kanadan vaahteraa, päällystettynä hillityn tyylikkäällä tuoreen asfaltin värisellä gripillä.

0
km/h
0
W
0
km
Eco-Flying Cruiser

Eco-Flying Cruiser – sähkörullalauta

Eco-Flying Cruiser sähkörullalauta, varustettuna kahdella 350 W:n moottorilla ja lähes longboardin mittaisella dekillä, soveltuu yhtä hyvin pidempiin matkoihin kuin kaupungissa kruisailuunkin.

0
km/h
0
W
0
km
Eco-Flying Slider

Eco-Flying Slider – sähkörullalauta

Vauhdikkaaseen menoon ja ketterään kikkailuun sopii parhaiten Eco-Flying Slider sähkörullalauta. Nopeutta säädellään näppärästi kädessä pidettävällä kaukosäätimellä, kicktail puolestaan helpottaa sähkörullalaudan ohjaamista. Kätevä kantokahva pitää laudan mukana kauppaan tms. poiketessa.

0
km/h
0
W
0
km
Eco-Flying Carver

Eco-Flying Carver – sähkörullalauta

Eco-Flying Carver on sarjan ketterin sähkörullalauta. Tämä varsinainen kikkailukone kulkee kokonsa ja painonsa puolesta kätevästi mukana repussa tai kainalossakin. Katu-uskottavan värityksen ja futuristisen muotoilun kruunaa automaattinen takavalo.

0
km/h
0
W
0
km
Double Trouble sähköpotkulauta

Double Trouble – 2 in 1 longboard sähkörullalauta (2000 W)

Tuote loppu. Tilattavissa valmistajalta n. 5-8 viikon toimitusajalla.

Miltä kuulostaisi klassisesta longboardista kehitetty nopea sähkörullalauta? Tässä sähkökäyttöisessä longboardissa yhdistyvät vauhti, helppous ja old school -meininki. Ainutlaatuisessa 2 in 1 longboardissa on sekä normaalit potkulautarenkaat että off road -renkaat, joiden ansiosta yksi ja sama sähkörullalauta soveltuu niin ketterään kuin nopeaankin kruisailuun. Tehokkaassa longboardissa on kaksi 1000 W moottoria maastossakin pärjäämiseen, ja se kulkee jopa 35 km/h. Tällä kanadan vaahterasta valmistetulla, 97 cm pitkällä lonkkarilla skeittaat tyylillä!

0
km/h
0
W
0
km
Lightning Boards -sähkörullalaudat

Lightning board – sähkörullalauta (45 km/h, 2000 W)

Tuote loppu. Tilattavissa valmistajalta n. 5-8 viikon toimitusajalla.

Sähkökäyttöinen iFASUN smart lightning board rullalauta on todella nopea teholauta, erittäin kilpailukykyisellä hinnalla varustettuna. Klassisesta longboardista kehitetty tehokas sähkörullalauta kulkee jopa 45 km/h jättäen jälkeensä muut kilpakumppaninsa. 98 cm pitkä longboard erottuu edukseen myös punavalkoisella värityksellään, joka viimeistelee jokaisen taidokkaan lautailijan tyylin. Sähkörullalaudan toimintojen ohjailu hoituu langattoman ohjaimen lisäksi näppärästi myös puhelimeen ladattavalla sovelluksella.

0
km/h
0
W
0
km

Sähkömopot

Dynamic Monster Electric – sähkömopo

Tuote loppu.

Tulevaisuus on saapunut! Dynamic Monster Electric sähkömopo ei vain haasta, vaan peittoaa bensankäryiset mopot 2000 W:n sähkömoottorillaan, valjastamalla kaiken tehon välittömästi kuljettajan käyttöön kuin valokatkaisijasta konsanaan. Äänetön ja äärimmäisen ärhäkkä.

0
km/h
0
W
0
km

Muut tuotteet

Nomad – R.M.T 19 inch Power Chariot (2400w) Henkilökuljetin

Helposti ohjattavalla R.M.T:n kaksipyöräisellä henkilökuljettimella liikut ketterästi sekä kaupunkiympäristössä että puistossa. Tämä self balancing -ominaisuudella varustettu menopeli soveltuu 19 tuumaisten renkaidensa ansiosta monenlaisiin käyttötarkoituksiin, liikuitpa sitten maastossa, mäissä, nurmikolla tai puistoissa. Käyttömukavuus ja ajettavuus tekevät tästä kaksipyöräisestä henkilökuljettimesta todella oivallisen kulkuneuvon myös urbaaniin kaupunkimaisemaan, jossa voit taittaa lyhyet matkat ketterämmin, nopeammin ja ennen kaikkea hauskemmin! Henkilökuljetin on varustettu varsin tehokkaalla 2400 W:n moottorilla, jonka ansiosta se ei takuulla hyydy mäkiin tai kumpareisiin. Voit mukauttaa Nomadin ajotyyliisi sopivaksi ja seurata ajoasi puhelimeen ladattavalla sovelluksella.

Beon kypärä

Silloin kun on vauhtia, on syytä huolehtia myös turvallisuudesta. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti huomiota herättävä retrokypärämme Beon-103, varustettuna vahvistetulla ja naarmuuntumattomalla visiirillä mukavuudesta ja viileydestä tinkimättä.

Crosskypärät

Soman kypärä

Maksimaalista pään alueen turvallisuutta edustaa moottoripyöräilyyn asti sertifioitu(ECE) crossikypärämme Soman, jonka turvallisuudessa korostuu kokonaisvaltaisuus leukasuojan ja irroitettavan lipan muodossa.

Huomioitavaa meistä ja tuotteistamme:

Jo siitäkin syystä (mutta ei ainoastaan), että EcoFunsies on vasta taipaleensa alkuvaiheessa meille on erityisen tärkeää olla varmoja tuotteidemme laadusta ja sitä kautta asiakastyytyväisyydestä. Mikä tarkoittaa – sen lisäksi, että olemme pyrkineet saamaan valmistajiltamme kaiken mahdollisen tiedon, mm. sertifikaattien muodossa – meidän pyrkineen itse sekä tarkastamaan että testaamaan kaikki myynnissä olevat tuotteemme. Jonka ohella satunnaisia yksittäisiä tuotteita on mahdollisesti käytetty myös markkinoinnissa, lähinnä kuvien ja videoiden muodossa. Testauksella tarkoitamme tuotteiden toimivuutta niiden jokapäiväisessä käyttötarkoituksessaan(max. 1 km), komponenttien vähintään silmämääräistä laaduntarkastusta, valmistajien ilmoittamien toimintojen olemassaolon ja toimivuuden varmistusta (poislukien tietyt teknisten tietojen sisältämät aspektit) yms. Tämän lisäksi tuotteemme ovat käyneet läpi myös valmistajien oman laadunvalvonnan.

P.s. Kaikenlaisia toiveita kesälle 2020 voi kertoa sähköpostiimme info@ecofunsies.fi