fbpx
Hintoihimme sisältyy arvonlisävero, kahden viikon palautusoikeus sekä ilmainen kotiinkuljetus! Tyypillinen toimitusaika 5-12 päivää.
Myös osamaksulla.

Premium sähköpotkulaudat

LVNENG LX06 – sähköskootteri (Bosch, Samsung)

Tulevaisuus on täällä – nyt massiivisessa talvialennuksessa! LVNENG LX06 sähköskootterissa yhdistyvät retrotyyli ja laatu, jonka tähtinä loistavat saksalainen Boschin moottori sekä Samsung akku. Akku on kätevästi irroitettavaa mallia, niin lataaminen onnistuu sisällä kodin lämpimässä. Ajomukavuuden takuuna muhkea penkki, jolle mahtuu hyvin matkustajakin.

0
km/h
0
W
0
km

Obarter Elite H-FX5 – fat wheel sähköpotkulauta (5600 W)

Obarter Elite H-FX5 jatkaa huipputehoisten leveärenkaisten sähköpotkulautojen esiinmarssia. Tuovathan massiiviset 13 tuuman läskirenkaat ajokokemukseen paljon uusia positiivisia ulottuvuuksia; mikä välittyy ajossa parempana pitona, pehmeytenä ja tasapainona.

0
km/h
0
W
0
km

Speedbike – premium sähköpotkulauta (6000 W, 50Ah:n Panasonic akku)

Tehokkaiden sähköpotkulautojen evoluutio sen kuin jatkuu. Speedbike premium sähköpotkulaudassa tehoja on luonnollisesti ylenpalttisesti, kuten myös akkukapasiteettia pidempiinkin ajomatkoihin. Tangon muotoilulla haettu epäilemättä sekä näyttävyyttä että jämäkkyyttä ohjaukseen, mikä näissä nopeuksissa onkin ensisijaisen tärkeää.

0
km/h
0
W
0
km

Trackstar T10 – premium sähköpotkulauta (65 km/h, 2000 W, LG:n akku)

Trackstar T10 sähköpotkulaudasta löytyvät kaikki mitä vaativakin harrastaja halajaa: nopeutta, tehoa sekä ajotuntuman ketteryyttä ja kepeyttä. Tuplamoottorit, 1000 W edessä ja 1000 W takana, verrattain kevyt paino, runsas maavara ja erinomainen jousitus(kts. video) tekevät liikkumisesta vaivatonta ja huoletonta, täysin riippumatta millainen reitti edessäsi siintääkään.

0
km/h
0
W
0
km
Excez Maik 5k ecofunsies sähköpotkulauta (8)

Excez Maik 5k – premium sähköpotkulauta (95 km/h, 5000 W, Panasonic)

Soramonttujen ja metsäteiden kruunaamaton kuningas on täällä tänään! Excez Maik 5k sähköpotkulauta koettelee jo lautailun rajoja 5000 W:n tehoillaan, sekä yli 90 km/h huippunopeus riittää varmasti intohimoisimmallekin harrastajalle. Luonnollisesti sähköpotkulautaan kuuluvat myös tehokas jousitus, öljyjarrut edessä ja takana, riittävä akkukapasiteetti pitkiin ajosessioihin (kantama jopa 100 km!) sekä mahdollisuus valita eco-moodi maltillisempaan matkan taittamiseen.

0
km/h
0
W
0
km

Powertron – Premium sähköpotkulauta (5600 W, Panasonic akku)

Powertron tarjoaa brutaalia voimaa premium sähköpotkulautojen kategoriaamme kahdella 2800 W:n moottorillaan. Sanomattakin selvää, ettei lauta sovi ensikertalaisille ja heikkohermoisille! Panasonicin massiivinen 45Ah:n akku kruunaa laadullaan paketin luotettavuuden ja suorituskyvyn.

0
km/h
0
W
0
km

Ultron Super – premium sähköpotkulauta (3200 W, 65 km/h, LG:n akku)

Klassikko malli maailmalta, Ultron Super, nyt huippuunsa viritettynä pakettina! Sen lisäksi että kyseessä on 3200 W:n tehon ja 65 km/h huippunopeuden omaava premium sähköpotkulauta, tarjolla on nyt 35Ah:n akku, jonka merkkinä laadukas Panasonic, sekä tuplajouset ja päivitetty takavalo vilkkuineen. Pakettiin mukaan myös irroitettava istuin, niin kauan kuin niitä riittää.

0
km/h
0
W
0
km

Obarter Alpiner – sähköpotkulauta (2400 W)

Obarter Alpiner sähköpotkulauta ei kuvia kumartele! Ominaisuuksiltaan premium tason kiitäjä ja rouhija on kokonaisvaltainen paketti, joka viis veisaa olosuhteiden haasteista.

0
km/h
0
W
0
km

Bobcat 6k – fat wheel sähköpotkulauta (6000 W, 50Ah:n Panasonic akku)

Nyt löytyy muskelia! Bobcat 6k:n moottorin hurjat 6000 W:n tehot kanavoidaan katuun 13 tuuman “läskirenkailla”, jotka tuovat ajotuntumaan myös tiettyä pehmeyttä ja pitoa. Virtalähteenä massiivinen Panasonicin 50Ah:n akku.

0
km/h
0
W
0
km
CitySlick Deluxe ja Street

Cityslick Deluxe – premium sähköpotkulauta (70 km/h, 3000 W)

Koko kevään ja kesän 2021 vain tilattavissa valmistajalta n. 8-12 viikon toimitusajalla. 

Cityslick Deluxe sähköpotkulaudassa yhdistyvät verraton tyylikkyys ja ajomukavuus raakaan tehoon ja vauhtiin. Teet sitten pidempää tai lyhempää matkaa tämä sähköpotkulauta jättää kilpailijansa taakseen tyylistä tinkimättä. Kiihtyvyys ja pito leveillä semi-slick-renkailla on vertaansa vailla. Jykevällä 3000 W:n moottorilla mäet eivät ole enää edes hidaste. Kätevästi irroitettava akku helpottaa latausta ja säilytystä.

0
km/h
0
W
0
km

Isorenkaiset sähköpotkulaudat

Rebel M1 sähköpotkulauta

Rebel M1 – sähköpotkulauta (rekisteröitävissä tieliikenteeseen)

Nyt on asenne kohdillaan! Rebel M1 on jo enemmän moottoripyörä kuin sähköpotkulauta. Ja koska runko on kuin harrikassa konsanaan, niin kokoonpanon on oltava sen mukainen – 2000 W tehoinen moottori ja 60V 20Ah:n akku varmistavat ettei mäkiin hyydytä eikä kotiin tarvitse taluttaa. Värejä valittavana useammankin “moottoripyöräkerhon” perustamiseen. Irroitettava akku.

0
km/h
0
W
0
km

Striker M8 – sähköpotkulauta (pikalataus)

Tämän kevään ja kesän tulokkaamme, Striker M8, on kategorian uusinta uutta. Päivitettyä muotoilua löytyy niin uniikista akusta kuin rungostakin. Monet parannukset lisäävät entisestäänkin ajamisen mukavuutta ja vaivattomuutta.

 

 

 

0
km/h
0
W
0
km

Eco-Flying Rich Bit – isorenkainen sähköpotkulauta

Rich Bit, sähköpotkulaudan ja polkupyörän fuusio, tarjoaa parhaat palat molemmista maailmoista. Sähköpotkulautailun vaivattomuuden 350 W:n moottorillaan sekä 20″ eturenkaan tuoman tuttuuden ja turvallisuuden tiellä liikkumiseen. Iso eturengas ja 16″ takarengas syövät monttuja ja rotvalleja mennessään säästäen keskittymistä itse ajonautintoon. Helpon ajettavuutensa, maltillisten tehojen ja isojen renkaiden tuoman lisäturvallisuuden johdosta mainio ensimmäinen sähköpotkulauta kaikenikäisille.

0
km/h
0
W
0
km
CitySlick Deluxe ja Street

Cityslick Street – sähköpotkulauta tieliikenteeseen

Muuten sama ja yhtä äreä, 3000 W, kuin Cityslick Deluxe yllä, mutta rajoitetulla huippunopeudella ja mahdollisuudella rekisteröidä sähköpotkulauta tieliikennekäyttöön. Laitteen mukana saat siis EEC ja COC(tyyppihyväksyntä) sertifikaatit, jotka edesauttavat sähköpotkulaudan rekisteröintiä. EcoFunsies ei ole testannut rekisteröintiä käytännössä, eikä takaa sen onnistumista – valmistajan mukaan ongelmia ei kuitenkaan juuri ole ollut. Joka tapauksessa Cityslick Street on isorenkaisten sähköpotkulautojen kingi 3000 W:n moottorillaan.

0
km/h
0
W
0
km

GO!MATE Staep ER2 – sähköpotkulauta (Made In Germany)

Osataan sähköpotkulautojen valmistus Euroopassakin, ja missäs sen paremmin kuin laadustaan tunnetussa Saksassa! Viime vuosina kehuja ja palkintoja kerännyt Go!Mate:n Staep ER2 sähköpotkulauta on nyt rantautunut Suomeenkin. Kyseessä on siis poikkeuksellisen laadukas ja tyylikäs sähköpotkulauta.

0
km/h
0
W
0
km

Mercane WideWheel Pro – leveärenkainen sähköpotkulauta

Kaupunkiolosuhteisiin erinomaisesti sopivassa Mercane WideWheel Pro:ssa on nimensä mukaisesti 4 tuumaa leveät renkaat, joiden pito-ominaisuudet luonnollisesti ovat kuin toisesta maailmasta tavallisiin sähköpotkulautoihin verrattuna. Renkaiden leveyden ansiosta myös tasapainon säilyttäminen on aiempaa helpompaa, tehden sähköpotkulaudalla matkaamisesta entistäkin vaivattomampaa. Mercane WideWheel Pro sähköpotkulaudan tuplamoottorit, 500 W edessä ja 500 W takana, ovat jo itsessään varsin tehokkaat, mutta tuntuvat massiivisilta juuri leveiden renkaiden tuoman lisäpidon takia.

0
km/h
0
W
0
km

Perinteiset sähköpotkulaudat

H-F Obarter X1 – sähköpotkulauta

H-F Obarter X1 tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, sisältäen kaiken mitä modernilta sähköpotkulaudalta tulee odottaakin. Pakettiin kuuluu joka tilanteeseen riittävä 1000 W:n moottori, jonka huippunopeus vetää vertoja jopa bensamopolle.

0
km/h
0
W
0
km

Bogist C1 Pro – uutuus sähköpotkulauta

Fiksun näköisestä Bogist C1 Pro sähköpotkulaudasta löydät yli 45 km/h:n huippunopeuden sekä laadukkaan iskunvaimennuksen, mikä tekee mukana tulevan penkin kanssa ajelusta uskomattoman letkeää.

0
km/h
0
W
0
km

Hi-Flying L002 – edullinen sähköpotkulauta

Hi-Flying L002 kykenee tuplamoottoreillaan kuljettamaan vaivatta raavastakin miestä mäkiä ylös, sekä tarjoilee niin ikään tuplajousituksellaan verrattoman ajomukavuuden niin kaupungin reunakivissä kuin maasto-ajon haasteissakin. Ei siis enää tärinästä kipeitä ja väsyneitä käsiä ajomatkojen päätteeksi. Mukana puhelinteline. Uskomaton hinta 1200 W:n sähköpotkulaudalle!

0
km/h
0
W
0
km

E-Scoot M1 – edullinen sähköpotkulauta (sovellus)

E-Scoot M1 on laadukas perus sähköpotkulauta urbaaniin ympäristöön, missä etäisyydet ovat lyhyitä ja käännökset ihmisvilinässä nopeita. Kevyt paino ja kokoontaitettavuus helpottavat julkisilla liikkumista sähköpotkulaudan kanssa. Sovelluksen ominaisuuksina mm. lukitus, käynnistys, vakionopeudensäädin, akun tila, nopeus sekä matkamittari.

0
km/h
0
W
0
km

Trooper9 – sähköpotkulauta

Tuote loppu. 

Trooper9 sähköpotkulauta on lautailuharrastuksen rivisotilas, saattaisi joku äkkiseltään kuvitella. Kun todellisuudessa se pitää paria valttia hihassaan – ohjaustangossa ja laudan kyljissä sijaitsevat huomiovalot ja tupla etuvalo eivät jätä hämärällä vastaan tulevaa autoilijaa arvailemaan; jonka lisäksi 600 W:n moottorista on saatu erinomaisesti hyöty irti 40 km/h huippunopeuden muodossa.

0
km/h
0
W
0
km

Trooper Z-Hour – sähköpotkulauta

Tuote loppu.

Trooper Z-Hour sähköpotkulaudassa avautuu jo ulottuvuus missä kulkuneuvo ei enää aseta rajoituksia menolle, vaan kuljettaja itse on perimmäinen taho kuka määrää miten ja missä mennään. Trooper Z-Hour on kepeästi ajettava, leveällä lautaosalla varustettu ketterä ja tehokas maileri, joka käytännössä toimii rajapyykkinä sille mitä pätevässä sähköpotkulaudassa tulee olla – alle jäävä on turhaa kiusantekoa omalle ajokokemukselle, ylimenevä on periaatteessa tarpeetonta hifistelyä. Tyylikkäät huomiovalot ja triplaetuvalot takaavat näkyvyyden hämärällä.

0
km/h
0
W
0
km

Sähköpyörät

Eco-Flying Venom – sähköpyörä (LG:n akku)

Eco-Flying Venom sähköpyörän näyttävän moderni, suorastaan futuristinen ulkonäkö kääntää varmasti päitä. Sopii mitä parhaiten urbaaniin ympäristöön pienen kokonsa, kokoontaitettavuutensa ja ajotuntuman ketteryyden takia.

0
km/h
0
W
0
km

Eco-Flying Top-o – fatbike sähköpyörä (LG:n akku)

Jos sähköpotkulautailu tuntuu vieraalta, niin trendikkäällä fatbikella meno on tuttuakin tutumpaa ja vieläpä astetta mielekkäämpää kuin perinteisellä polkupyörällä. Kiitos sähköpyörän rivakan 500 W:n takamoottorin ja runkoon piilotetun luotettavan LG:n akun.

0
km/h
0
W
0
km

Rich Bit Fury – fatbike sähköpyörä (1000 W, LG:n akku)

Tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi Rich Bit Fury sähköpyörän merkittävänä ominaisuutena tulee pitää sen jo varsin voimakasta 1000 W:n moottoria. Tämän tehon ansioista 26 tuuman läskirenkainen pyörä muuttuu varteenotettavaksi kulkuneuvoksi jopa hankalammassa maastossa.

 

0
km/h
0
W
0
km

Sähkörullalaudat

Eco-Flying Speedster

Eco-Flying Speedster – sähkörullalauta

Eco-Flying Speedster on sarjan vauhtikone, kaikilla asiaankuuluvilla herkuilla. 97 senttimetrin longboard, jonka tupla 450 W:n moottorit singauttavat sähkörullalaudan lähes mopon huippunopeuksiin(40 km/h). Dekkinä kahdeksan kerrosta Kanadan vaahteraa, päällystettynä hillityn tyylikkäällä tuoreen asfaltin värisellä gripillä.

0
km/h
0
W
0
km
Eco-Flying Cruiser

Eco-Flying Cruiser – sähkörullalauta

Eco-Flying Cruiser sähkörullalauta, varustettuna kahdella 350 W:n moottorilla ja lähes longboardin mittaisella dekillä, soveltuu yhtä hyvin pidempiin matkoihin kuin kaupungissa kruisailuunkin.

0
km/h
0
W
0
km
Eco-Flying Slider

Eco-Flying Slider – sähkörullalauta

Vauhdikkaaseen menoon ja ketterään kikkailuun sopii parhaiten Eco-Flying Slider sähkörullalauta. Nopeutta säädellään näppärästi kädessä pidettävällä kaukosäätimellä, kicktail puolestaan helpottaa sähkörullalaudan ohjaamista. Kätevä kantokahva pitää laudan mukana kauppaan tms. poiketessa.

0
km/h
0
W
0
km
Eco-Flying Carver

Eco-Flying Carver – sähkörullalauta

Eco-Flying Carver on sarjan ketterin sähkörullalauta. Tämä varsinainen kikkailukone kulkee kokonsa ja painonsa puolesta kätevästi mukana repussa tai kainalossakin. Katu-uskottavan värityksen ja futuristisen muotoilun kruunaa automaattinen takavalo.

0
km/h
0
W
0
km

Muut tuotteet

Beon kypärä

Silloin kun on vauhtia, on syytä huolehtia myös turvallisuudesta. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti huomiota herättävä retrokypärämme Beon-103, varustettuna vahvistetulla ja naarmuuntumattomalla visiirillä mukavuudesta ja viileydestä tinkimättä.

Crosskypärät

Soman kypärä

Maksimaalista pään alueen turvallisuutta edustaa moottoripyöräilyyn asti sertifioitu(ECE) crossikypärämme Soman, jonka turvallisuudessa korostuu kokonaisvaltaisuus leukasuojan ja irroitettavan lipan muodossa.

Huomioitavaa meistä ja tuotteistamme:

Jo siitäkin syystä (mutta ei ainoastaan), että EcoFunsies on vasta taipaleensa alkuvaiheessa meille on erityisen tärkeää olla varmoja tuotteidemme laadusta ja sitä kautta asiakastyytyväisyydestä. Mikä tarkoittaa – sen lisäksi, että olemme pyrkineet saamaan valmistajiltamme kaiken mahdollisen tiedon, mm. sertifikaattien muodossa – meidän pyrkineen itse sekä tarkastamaan että testaamaan kaikki myynnissä olevat tuotteemme. Jonka ohella satunnaisia yksittäisiä tuotteita on mahdollisesti käytetty myös markkinoinnissa, lähinnä kuvien ja videoiden muodossa. Testauksella tarkoitamme tuotteiden toimivuutta niiden jokapäiväisessä käyttötarkoituksessaan(max. 1 km), komponenttien vähintään silmämääräistä laaduntarkastusta, valmistajien ilmoittamien toimintojen olemassaolon ja toimivuuden varmistusta (poislukien tietyt teknisten tietojen sisältämät aspektit) yms. Tämän lisäksi tuotteemme ovat käyneet läpi myös valmistajien oman laadunvalvonnan.

P.s. Kaikenlaisia toiveita kesälle 2020 voi kertoa sähköpostiimme info@ecofunsies.fi