fbpx
Hintoihimme sisältyy arvonlisävero, kahden viikon palautusoikeus sekä ilmainen kotiinkuljetus! Tyypillinen toimitusaika 5-12 päivää.
Myös osamaksulla.

Premium sähköpotkulaudat

Nanrobot LS7+ sähköpotkulauta (4800 W, 2022)

Laadukkaat ja modernit Nanrobot sähköpotkulaudat saapuvat ryminällä Ecofunsies-verkkokauppaan. Keihäänkärkenä Nanrobot LS7+ premium sähköpotkulauta, joka on massiivisesta voimastaan ja vaikuttavasta olemuksestaan huolimatta ajomukavuudeltaan huippuluokkaa.

0
km/h
0
W
0
km

Obarter Elite sähköpotkulauta (5600 W ja 8000 W)

Obarter Elite jatkaa huipputehoisten leveärenkaisten sähköpotkulautojen esiinmarssia. Tuovathan massiiviset 13 tuuman läskirenkaat ajokokemukseen paljon uusia positiivisia ulottuvuuksia; mikä välittyy ajossa parempana pitona, pehmeytenä ja tasapainona.

0
km/h
0
W
0
km

Nanrobot D6+ sähköpotkulauta (2022, myös D6+2.0 versio)

Nanrobot D6+ on sähköpotkulauta, jonka jälkeen et enää koe tarvetta päivitykselle. Siitä käytännössä löytyvät kaikki ominaisuudet, mitä niin moderni työmatkalainen kuin extremeharrastajakin laudaltaan haluaa ja vaatii – jopa ennemmänkin.

 

 

0
km/h
0
W
0
km

Teewing sähköpotkulauta (5600 W, 2022)

Teewing sähköpotkulauta on 5600 W:n tehoillaan ja maastorenkaillaan varsinainen raskaan työn raataja. Vaikka Teewing näyttää kuin sillä ajettaisiin läpi pystymetsänkin, niin sähköpotkulaudan maantieominaisuudet ovat myös erinomaisella tasolla.

0
km/h
0
W
0
km

Kaabo Mantis V2 sähköpotkulauta (IPX5 vesitiiveys, 2022)

Kulttilauta Kaabo Mantis V2 on vaikuttavan näköinen ilmestys uniikilla, uhmakkaallakin lautaosan kuvioinnillaan. Luonnollisesti premium sähköpotkulaudan ominaisuudet ovat myös kohdillaan – 60 km/h huippunopeudella pärjää jo taajamien ulkopuolellakin.

0
km/h
0
W
0
km

Powertron sähköpotkulauta (5600 W, Panasonic akku)

Powertron tarjoaa brutaalia voimaa premium sähköpotkulautojen kategoriaamme kahdella 2800 W:n moottorillaan. Sanomattakin selvää, ettei lauta sovi ensikertalaisille ja heikkohermoisille! Panasonicin massiivinen 45Ah:n akku kruunaa laadullaan paketin luotettavuuden ja suorituskyvyn.

0
km/h
0
W
0
km

Nanrobot Lightning sähköpotkulauta (2022)

Nanrobot Lightning sähköpotkulaudan leveät täyskumirenkaat tuovat omanlaistaan ajotuntumaa eikä enää huolta renkaan puhkeamisesta.

0
km/h
0
W
0
km

Isorenkaiset sähköpotkulaudat

LVNENG LX06 sähköskootteri (Bosch, Samsung)

LVNENG LX06 sähköskootterissa yhdistyvät retrotyyli ja laatu, jonka tähtinä loistavat saksalainen Boschin moottori sekä Samsung akku. Akku on kätevästi irroitettavaa mallia, niin lataaminen onnistuu sisällä kodin lämpimässä. Ajomukavuuden takuuna muhkea penkki, jolle mahtuu hyvin matkustajakin.

0
km/h
0
W
0
km
Rebel M1 sähköpotkulauta

Rebel M1P sähköpotkulauta (rekisteröitävissä tieliikenteeseen)

Nyt on asenne kohdillaan! Rebel M1P on jo enemmän moottoripyörä kuin sähköpotkulauta. Ja koska runko on kuin harrikassa konsanaan, niin kokoonpanon on oltava sen mukainen – 2000 W tehoinen moottori ja 60V 30Ah:n akku varmistavat ettei mäkiin hyydytä eikä kotiin tarvitse taluttaa. Värejä valittavana useammankin “moottoripyöräkerhon” perustamiseen. Irroitettava akku.

0
km/h
0
W
0
km

Striker M8 sähköpotkulauta (pikalataus)

Tämän kevään ja kesän tulokkaamme, Striker M8, on kategorian uusinta uutta. Päivitettyä muotoilua löytyy niin uniikista akusta kuin rungostakin. Monet parannukset lisäävät entisestäänkin ajamisen mukavuutta ja vaivattomuutta.

 

 

 

0
km/h
0
W
0
km

Eco-Flying Rich Bit sähköpotkulauta

Rich Bit, sähköpotkulaudan ja polkupyörän fuusio, tarjoaa parhaat palat molemmista maailmoista. Sähköpotkulautailun vaivattomuuden 350 W:n moottorillaan sekä 20″ eturenkaan tuoman tuttuuden ja turvallisuuden tiellä liikkumiseen. Iso eturengas ja 16″ takarengas syövät monttuja ja rotvalleja mennessään säästäen keskittymistä itse ajonautintoon. Helpon ajettavuutensa, maltillisten tehojen ja isojen renkaiden tuoman lisäturvallisuuden johdosta mainio ensimmäinen sähköpotkulauta kaikenikäisille.

0
km/h
0
W
0
km

Mercane WideWheel Pro sähköpotkulauta

Kaupunkiolosuhteisiin erinomaisesti sopivassa Mercane WideWheel Pro:ssa on nimensä mukaisesti 4 tuumaa leveät renkaat, joiden pito-ominaisuudet luonnollisesti ovat kuin toisesta maailmasta tavallisiin sähköpotkulautoihin verrattuna. Renkaiden leveyden ansiosta myös tasapainon säilyttäminen on aiempaa helpompaa, tehden sähköpotkulaudalla matkaamisesta entistäkin vaivattomampaa. Mercane WideWheel Pro sähköpotkulaudan tuplamoottorit, 500 W edessä ja 500 W takana, ovat jo itsessään varsin tehokkaat, mutta tuntuvat massiivisilta juuri leveiden renkaiden tuoman lisäpidon takia.

0
km/h
0
W
0
km

Perinteiset sähköpotkulaudat

H-F Obarter X1 sähköpotkulauta

H-F Obarter X1 tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, sisältäen kaiken mitä modernilta sähköpotkulaudalta tulee odottaakin. Pakettiin kuuluu joka tilanteeseen riittävä 1000 W:n moottori, jonka huippunopeus vetää vertoja jopa bensamopolle.

0
km/h
0
W
0
km

Mankeel Pioneer sähköpotkulauta (vesitiivis, 2022)

Mankeel Pioneer uutuus sähköpotkulaudasta löytyy monia, lähes välttämättömiäkin mukavuustekijöitä, kuten etuhaarukan hintaluokassaan erinomainen iskunvaimennus sekä latausta helpottava irroitettava akku. Sähköpotkulautojen tärkeimpien osien, akun ja ohjainlaatikon, suojaus on huipputasoa, IP68.

 

 

0
km/h
0
W
0
km

Ultron Super sähköpotkulauta (3200 W, 65 km/h, LG:n akku)

Klassikko malli maailmalta, Ultron Super, nyt huippuunsa viritettynä pakettina! Sen lisäksi että kyseessä on 3200 W:n tehon ja 65 km/h huippunopeuden omaava sähköpotkulauta, tarjolla on nyt 35Ah:n akku, jonka merkkinä laadukas Panasonic, sekä tuplajouset ja päivitetty takavalo vilkkuineen. Pakettiin mukaan myös irroitettava istuin, niin kauan kuin niitä riittää.

0
km/h
0
W
0
km

Sähköpyörät

Rich Bit Fury fatbike sähköpyörä (1000 W)

Tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi Rich Bit Fury sähköpyörän merkittävänä ominaisuutena tulee pitää sen jo varsin voimakasta 1000 W:n moottoria. Tämän tehon ansioista 26 tuuman läskirenkainen pyörä muuttuu varteenotettavaksi kulkuneuvoksi jopa hankalammassa maastossa.

 

0
km/h
0
W
0
km

Sähkörullalaudat

Eco-Flying Leon sähkörullalauta (3300 W)

Nyt on sähkörullalaudassa massiiviset tehot! Eco-Flying Leon sähkörullalaudan (yht.) 3300 watin tehoilla ja 9 tuuman maastorenkailla matkanteko ei ole enää riippuvainen siitä parhaimmasta asfaltista.

0
km/h
0
W
0
km
Eco-Flying Speedster

Eco-Flying Speedster sähkörullalauta

Eco-Flying Speedster on sarjan vauhtikone, kaikilla asiaankuuluvilla herkuilla. 97 senttimetrin longboard, jonka tupla 450 W:n moottorit singauttavat sähkörullalaudan lähes mopon huippunopeuksiin(40 km/h). Dekkinä kahdeksan kerrosta Kanadan vaahteraa, päällystettynä hillityn tyylikkäällä tuoreen asfaltin värisellä gripillä.

0
km/h
0
W
0
km

Muut tuotteet

Beon kypärä

Silloin kun on vauhtia, on syytä huolehtia myös turvallisuudesta. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti huomiota herättävä retrokypärämme Beon-103, varustettuna vahvistetulla ja naarmuuntumattomalla visiirillä mukavuudesta ja viileydestä tinkimättä.

Crosskypärät

Soman kypärä

Maksimaalista pään alueen turvallisuutta edustaa moottoripyöräilyyn asti sertifioitu(ECE) crossikypärämme Soman, jonka turvallisuudessa korostuu kokonaisvaltaisuus leukasuojan ja irroitettavan lipan muodossa.

Huomioitavaa meistä ja tuotteistamme:

Jo siitäkin syystä (mutta ei ainoastaan), että EcoFunsies on vasta taipaleensa alkuvaiheessa meille on erityisen tärkeää olla varmoja tuotteidemme laadusta ja sitä kautta asiakastyytyväisyydestä. Mikä tarkoittaa – sen lisäksi, että olemme pyrkineet saamaan valmistajiltamme kaiken mahdollisen tiedon, mm. sertifikaattien muodossa – meidän pyrkineen itse sekä tarkastamaan että testaamaan kaikki myynnissä olevat tuotteemme. Jonka ohella satunnaisia yksittäisiä tuotteita on mahdollisesti käytetty myös markkinoinnissa, lähinnä kuvien ja videoiden muodossa. Testauksella tarkoitamme tuotteiden toimivuutta niiden jokapäiväisessä käyttötarkoituksessaan(max. 1 km), komponenttien vähintään silmämääräistä laaduntarkastusta, valmistajien ilmoittamien toimintojen olemassaolon ja toimivuuden varmistusta (poislukien tietyt teknisten tietojen sisältämät aspektit) yms. Tämän lisäksi tuotteemme ovat käyneet läpi myös valmistajien oman laadunvalvonnan.

P.s. Kaikenlaisia toiveita kesälle 2020 voi kertoa sähköpostiimme info@ecofunsies.fi