fbpx

Ultron Super sähköpotkulauta (3200 W, 65 km/h, LG:n akku)

1 850,00 

Talvikautena varmista tuotteen saatavuus ennen tilauksen tekoa sähköpostista info@ecofunsies.fi

Klassikko malli maailmalta, Ultron Super, nyt huippuunsa viritettynä pakettina! Sen lisäksi että kyseessä on 3200 W:n tehon ja 65 km/h huippunopeuden omaava sähköpotkulauta, tarjolla on nyt 35Ah:n akku, jonka merkkinä laadukas Panasonic, sekä tuplajouset ja päivitetty takavalo vilkkuineen. Pakettiin mukaan myös irroitettava istuin, niin kauan kuin niitä riittää.

 

Sähköpotkulaudan tekniset tiedot:

– Huippunopeus: 50-65 km/h
– Moottorin teho: 3200 W
– Toimintamatka yhdellä latauksella: 55-90 km
– Akku: 60V 35Ah Panasonic
– Renkaiden koko: 11 tuumaa
– Etu- ja takalevyjarrut
– Etu- ja takaiskunvaimentimet
– Etu- ja takavalot
– Maksimikuorma: 150 kg
– Valmistajan takuu: 1 vuoden takuu, ei koske käyttäjän aiheuttamia vahinkoja. Ilmaiset osat tilauksen tekijälle, ei sisällä toimituskuluja. Akulle 6 kk.

Huom. kaikki tiedot ovat valmistajan ilmoittamia tietoja jotka saattavat poiketa hieman todetusta, johtuen esim. mittaustavasta, ajo-olosuhteista, kuljettajan ominaisuuksista yms.

Huomio! Kulkuneuvot joiden teho ylittää 1000 wattia(W) ja/tai joiden rakenteellinen enimmäisnopeus ylittää 25 km/h eivät ole tieliikennekelpoisia.

Sähköpotkulaudan akkua ei tule säilyttää kylmässä! Laitteet ovat (vähintään) roiskeenkestäviä, mutta tulee varoa pahimpia sateita ja isoimpia lätäköitä. Takuu ei korvaa kastunutta akkua.