fbpx

Nomad – R.M.T 19 inch Power Chariot (2400w) Henkilökuljetin

1 950,00 

Varasto loppu

Kysy miten saatavilla. Toimitusaika n. 5-8 viikkoa.

Helposti ohjattavalla R.M.T:n kaksipyöräisellä henkilökuljettimella liikut ketterästi sekä kaupunkiympäristössä että puistossa. Tämä self balancing -ominaisuudella varustettu menopeli soveltuu 19 tuumaisten renkaidensa ansiosta monenlaisiin käyttötarkoituksiin, liikuitpa sitten maastossa, mäissä, nurmikolla tai puistoissa. Käyttömukavuus ja ajettavuus tekevät tästä kaksipyöräisestä henkilökuljettimesta todella oivallisen kulkuneuvon myös urbaaniin kaupunkimaisemaan, jossa voit taittaa lyhyet matkat ketterämmin, nopeammin ja ennen kaikkea hauskemmin! Henkilökuljetin on varustettu varsin tehokkaalla 2400 W:n moottorilla, jonka ansiosta se ei takuulla hyydy mäkiin tai kumpareisiin. Voit mukauttaa Nomadin ajotyyliisi sopivaksi ja seurata ajoasi puhelimeen ladattavalla sovelluksella.

 

Tekniset tiedot
– Huippunopeus: 20 km/h
– Moottorin teho: 2400 W
– Toimintamatka yhdellä latauksella: 45 km
– Maksimaalinen nousukulma: 30 astetta
– Latausaika: 3-5 tuntia
– Renkaiden koko: 19 tuumaa
– Vesi- ja pölytiiviysaste: IP54
– Akun merkki: Samsung
– CE-merkintä: On
– Maksimikuorma: 150 kg
– Etuvalo: On
– Mitat: 85cm*49cm*65cm (120cm ohjaustanko)

Huom. kaikki tiedot ovat valmistajan ilmoittamia tietoja jotka saattavat poiketa hieman todetusta, johtuen esim. mittaustavasta, ajo-olosuhteista, kuljettajan ominaisuuksista yms.

Huomio! Kulkuneuvot joiden teho ylittää 1000 wattia(W) ja/tai joiden rakenteellinen enimmäisnopeus ylittää 25 km/h eivät ole tieliikennekelpoisia.