fbpx

Mercane WideWheel Pro sähköpotkulauta

1 295,00 

Varasto loppu

Talvikautena varmista tuotteen saatavuus ennen tilauksen tekoa sähköpostista info@ecofunsies.fi

Kaupunkiolosuhteisiin erinomaisesti sopivassa Mercane WideWheel Pro:ssa on nimensä mukaisesti 4 tuumaa leveät renkaat, joiden pito-ominaisuudet luonnollisesti ovat kuin toisesta maailmasta tavallisiin sähköpotkulautoihin verrattuna. Renkaiden leveyden ansiosta myös tasapainon säilyttäminen on aiempaa helpompaa, tehden sähköpotkulaudalla matkaamisesta entistäkin vaivattomampaa. Mercane WideWheel Pro sähköpotkulaudan tuplamoottorit, 500 W edessä ja 500 W takana, ovat jo itsessään varsin tehokkaat, mutta tuntuvat massiivisilta juuri leveiden renkaiden tuoman lisäpidon takia.

 

Sähköpotkulaudan tekniset tiedot:

– Huippunopeus: 40 km/h
– Moottorin teho: 1000 W (2*500 W)
– Toimintamatka yhdellä latauksella: 30-60 km
– Akku: 48V 15Ah
– Renkaiden koko: 8 tuumaa, leveys 4 tuumaa.
– Etu- ja takalevyjarru
– Etu- ja takaiskunvaimentimet
– Kokoontaitettava
– Paino 23 kg
– Vakionopeudensäädin
– Valmistajan takuu: 6 kk rungolle ja moottoreille.

Huom. kaikki tiedot ovat valmistajan ilmoittamia tietoja jotka saattavat poiketa hieman todetusta, johtuen esim. mittaustavasta, ajo-olosuhteista, kuljettajan ominaisuuksista yms.

Huomio! Kulkuneuvot joiden teho ylittää 1000 wattia(W) ja/tai joiden rakenteellinen enimmäisnopeus ylittää 25 km/h eivät ole tieliikennekelpoisia.

Sähköpotkulaudan akkua ei tule säilyttää kylmässä! Laitteet ovat (vähintään) roiskeenkestäviä, mutta tulee varoa pahimpia sateita ja isoimpia lätäköitä. Takuu ei korvaa kastunutta akkua.