fbpx

Mercane WideWheel – leveärenkainen sähköpotkulauta

1 250,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuote loppu. Tilattavissa valmistajalta n. 5-8 viikon toimitusajalla.

Kaupunkiolosuhteisiin erinomaisesti sopivassa Mercane WideWheelissä on nimensä mukaisesti 4 tuumaa leveät renkaat, joiden pito-ominaisuudet luonnollisesti ovat kuin toisesta maailmasta tavallisiin sähköpotkulautoihin verrattuna. Renkaiden leveyden ansiosta myös tasapainon säilyttäminen on aiempaa helpompaa, tehden sähköpotkulaudalla matkaamisesta entistäkin vaivattomampaa. Mercane WideWheel sähköpotkulaudan tuplamoottorit, 500 W edessä ja 500 W takana, ovat jo itsessään varsin tehokkaat, mutta tuntuvat massiivisilta juuri leveiden renkaiden tuoman lisäpidon takia. Ja toisin kuin videossa alla, mallimme on vuoden 2019 päivitetty versio, johon kuuluu mm. näyttö(akun tila) ja avainkäynnistys.

Sähköpotkulaudan tekniset tiedot:

– Huippunopeus: 40 km/h
– Moottorin teho: 1000 W (2*500 W)
– Toimintamatka yhdellä latauksella: 35-50 km
– Akku: 48V/13.2Ah
– Renkaiden koko: 8 tuumaa, leveys 4 tuumaa.
– Takalevyjarru
– Etu- ja takaiskunvaimentimet
– Kokoontaitettava
– Paino 23 kg
– Vakionopeudensäädin
– Valmistajan takuu: 6 kk rungolle ja moottoreille.

Huom. kaikki tiedot ovat valmistajan ilmoittamia tietoja jotka saattavat poiketa hieman todetusta, johtuen esim. mittaustavasta, ajo-olosuhteista, kuljettajan ominaisuuksista yms.

Huomio! Kulkuneuvot joiden teho ylittää 1000 wattia(W) ja/tai joiden rakenteellinen enimmäisnopeus ylittää 25 km/h eivät ole tieliikennekelpoisia.