fbpx
Ale!

Powertron sähköpotkulauta (5600 W, Panasonic akku)

2 350,00 

Talvikautena varmista tuotteen saatavuus ennen tilauksen tekoa sähköpostista info@ecofunsies.fi

Powertron tarjoaa brutaalia voimaa premium sähköpotkulautojen kategoriaamme kahdella 2800 W:n moottorillaan. Sanomattakin selvää, ettei lauta sovi ensikertalaisille ja heikkohermoisille! Panasonicin massiivinen 45Ah:n laatu akku kruunaa laadullaan paketin luotettavuuden ja suorituskyvyn. Penkit jälkitoimituksena. (Kuvista poiketen elektroniset avaimet.) Katurenkaita saatavilla erikseen tilattuna.

 

Sähköpotkulaudan tekniset tiedot:

– Huippunopeus: 70-85 km/h
– Moottorin teho: 5600 W
– Toimintamatka yhdellä latauksella: 75-120 km
– Akku: 60V 45Ah Panasonic
– Renkaiden koko: 11 tuumaa
– Tuplalevyjarrut
– Etu- ja takaiskunvaimentimet.
– Valmistajan takuu: 1 vuoden takuu, ei koske käyttäjän aiheuttamia vahinkoja. Ilmaiset osat tilauksen tekijälle, ei sisällä toimituskuluja. Akulle 6 kk.

Huom. kaikki tiedot ovat valmistajan ilmoittamia tietoja jotka saattavat poiketa hieman todetusta, johtuen esim. mittaustavasta, ajo-olosuhteista, kuljettajan ominaisuuksista yms.

Huomio! Kulkuneuvot joiden teho ylittää 1000 wattia(W) ja/tai joiden rakenteellinen enimmäisnopeus ylittää 25 km/h eivät ole tieliikennekelpoisia.

Sähköpotkulaudan akkua ei tule säilyttää kylmässä! Laitteet ovat (vähintään) roiskeenkestäviä, mutta tulee varoa pahimpia sateita ja isoimpia lätäköitä. Takuu ei korvaa kastunutta akkua.