fbpx

Excez Maik 5k sähköpotkulauta (5000 W)

2 299,00 

Talvikautena varmista tuotteen saatavuus ennen tilauksen tekoa sähköpostista info@ecofunsies.fi

Soramonttujen ja metsäteiden kruunaamaton kuningas on täällä tänään! Excez Maik 5k sähköpotkulauta koettelee jo lautailun rajoja 5000 W:n tehoillaan, sekä 80 km/h huippunopeus riittää varmasti intohimoisimmallekin harrastajalle. Luonnollisesti sähköpotkulautaan kuuluvat myös tehokas jousitus, öljyjarrut edessä ja takana, riittävä akkukapasiteetti pitkiin ajosessioihin (kantama jopa 100 km!) sekä mahdollisuus valita eco-moodi maltillisempaan matkan taittamiseen. Kullanvärinen uuden valmistajan logoilla sekä ohjauksenvakautin kaupan päälle.

 

Sähköpotkulaudan tekniset tiedot:

– Huippunopeus: 65-80 km/h
– Moottorin teho: 5000 W (2*2500 W)
– Toimintamatka yhdellä latauksella: 65-100 km
– Akku: 60V/31.5Ah
– Maksimaalinen nousukulma: 60 astetta
– Renkaiden koko: 11 tuumaa, off road
– Jarrut: Edessä ja takana öljyjarrut
– Etu- ja takaiskunvaimentimet
– Kokoontaitettava
– Valmistajan takuu: Moottorille, akulle ja rungolle 6kk. Ohjainboksi ja näyttö 3kk. Koskee normaalia käyttöä.

Huom. kaikki tiedot ovat valmistajan ilmoittamia tietoja jotka saattavat poiketa hieman todetusta, johtuen esim. mittaustavasta, ajo-olosuhteista, kuljettajan ominaisuuksista yms.

Huomio! Kulkuneuvot joiden teho ylittää 1000 wattia(W) ja/tai joiden rakenteellinen enimmäisnopeus ylittää 25 km/h eivät ole tieliikennekelpoisia.

Sähköpotkulaudan akkua ei tule säilyttää kylmässä! Laitteet ovat (vähintään) roiskeenkestäviä, mutta tulee varoa pahimpia sateita ja isoimpia lätäköitä. Takuu ei korvaa kastunutta akkua.