fbpx

Tilaus- ja toimitusehdot

Saatavuus ja toimitusaika:

Tuotteiden saatavuudesta ilmoitetaan kunkin tuotteen omilla sivuilla, kuten myös tarkennetuista toimitusajoista, jotka tyypillisesti ovat 2-12 arkipäivää. EcoFunsies ei vastaa näiden tietojen ajantasaisuudesta, vaan pidättää oikeuden perua tilaus ensimmäisen viikon kuluessa tilauksen teosta. Tai neuvotella asiakkaan kanssa yhdessä muu tyydyttävä ratkaisu, esim. tuotteen värin vaihto tai pidennetty toimitusaika alennettuun hintaan.

Tuotteen toimittaminen ja toimituskulut:

Tuoteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Mahdollisista muutoksista tähän neuvotellaan asiakkaan kanssa yhdessä. Toimituskulut sisältyvät jokaisen tuotteen hintaan.

Tilaaminen:

Kaikki verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilaukselle maksettava summa määräytyy tilaushetken hintojen mukaan. Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Verkkokauppa ei takaa, että sivuilla näytettäviä tuotteita on saatavilla.

Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä tai asiakasomistajuutta. Mahdollisia etukoodeja voi käyttää vain yhden tilausta kohti.
Onnistunut tilaus kuitataan tilausvahvistuksella, joka lähetetään automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus toimii takuukuittina tuotteille, joilla on valmistajan myöntämä takuu. Erillistä takuukuittia ei toimiteta. Tilausvahvistuksesta voi myös myöhemmin tarkistaa tilauksen tiedot. Kun tilaus on maksettu, se siirtyy käsiteltäväksi, eikä tilausta voi enää muuttaa.
Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta. Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen myös selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Maksaminen:

Verkkokaupassa tilaus maksetaan ennen tuotteiden toimittamista. Tilaus tulee maksaa verkkokaupasta löytyvillä maksutavoilla.

Palauttaminen:

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän peruutus-/palautusoikeus, jonka kuluessa asiakas voi perua kaupan ilman erityistä syytä. Tässä ajassa asiakkaan on otettava yhteyttä osoitteeseen info@ecofunsies.fi ja ilmoitettava palautuksesta. Peruutus-/palautusoikeus alkaa päivästä jolloin asiakas vastaanottaa tavaran. Asiakas vastaa tuotteiden palautuskustannuksista, ellei tapauskohtaisesti muuta sovita. Myyjä järjestää palautuskuljetuksen, ellei muuta sovita. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla.

Asiakkaalla on oikeus:

– tarkastaa tavaran ominaisuudet ja toimivuuden (muun muassa onko tavara ehjä, vastaako tavara sitä, mitä siitä kerrottiin verkkokaupassa)

– tustustua tavaraan samaan tapaan kuin myymälässä olisi mahdollista

Jos kuitenkin haluat saada suorittamasi maksun kokonaan takaisin peruuttamistilanteessa, sinun on pidettävä vastaanottamasi tavara olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä.

Jos pelkän tavaraan tutustumisen sijaan asiakas on ottanut tavaran käyttöönsä, tehnyt muutoksia siihen tai avannut sen ja päättää tämän jälkeen käyttää peruuttamisoikeuttaan, asiakas joutuu vastaamaan tavaran arvon alentumisesta, eikä saa suorittamaansa maksua kokonaan takaisin. Jos tavara on muuttunut käyttämisen vuoksi myyntikelvottomaksi, myyjä voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta maksettua summaa.